Yang Tahu Pasal Kitab "PERMATA YANG HILANG" Akan Menggunakan Berryjaga!
.
Kenapa?
.
1. Ia merupakan satu-satunya produk yang menggunakan teknologi TERBARU - 'Berryfloid Expanding Mechanism' - untuk membantu menyelesaikan masalah dengan SEPANTAS KILAT!
.
2. Dalam bentuk 'Berrychew Tablet’ – Ini merupakan teknologi yang HANYA ada pada Berryjaga. Tablet mudah hancur bila diletak atas lidah memudahkan penyerapan untuk IMPAK MAKSIMA! 
.
3. Rasa ‘Mountainous Red Berry’ – Berry yang hidup di kawasan pergunungan mempunyai daya tahan yang SANGAT KUAT. Bayangkan jika mempunyai ketahanan seperti itu?
.
4. Dipenuhi dengan 'Berries Flavonoids' – Memberi TENAGA EXTRA walaupun sudah penat kerja seharian dan melayan anak.
.
5. Ia satu-satunya produk yang menjalankan Kajian Makmal sehingga 3 kali berturut-turut - Selamat dan TIADA kesan sampingan

PERHATIAN: Khas untuk suami yang ada masalah pancut awal, alat perang lembik dan tak keras, ini berita baik untuk anda.

TERBARU! BAGAIMANA SERAMAI 151,597 BERJAYA MENDAYUNG ISTERI 4 ROUND 1 MALAM  DENGAN SELAMAT DAN PANTAS!

1 BIJI JER! ???

DAH BOLEH NAMPAK KESAN YANG SANGAT KETARA..

Tak percaya? Tonton video ini sampai habis!

"Dulu tenaga batin amat lemah sangat. Alhamdulillah! lepas makan 1 biji, boleh tahan power sampai seminggu.."

-Tuan Azmi, Singapore

9 dari 10 lelaki salah faham tentang masalah tenaga batin ini!

Sebelum saya kongsi dengan anda bagaimana Teknologi B.E.M boleh bantu anda.

Ramai orang ingat, masalah macam zakar tak boleh naik, cepat pancut, lembik tak tegang, air mani sikit dan lain-lain ni berpunca dari penyakit atau umur dah semakin lanjut.

Sebenarnya ia berpunca dari enzim jahat yang dinamakan sebagai PDE5!

Image

Enzim PDE5 ini ditemui oleh kajian yang dibangunkan ‘Massachusetts Male Aging oleh saintis Sharon A. Huang dan Janette D. Lie’.

Image

Enzim ni lah yang menyebabkan ramai lelaki MATI PUCUK!

Seperti yang anda mungkin tahu, zakar kita mengeras disebabkan oleh pengaliran darah ke bahagian tersebut.

Apabila kita semakin berusia, enzim jahat tu MENGHALANG pengaliran darah ke zakar kita

Itu sebab ramai lelaki mempunyai zakar yang semakin LEMBIK!!!!

Lagi menyedihkan ada yang sampai TAK BOLEH nak naik langsung.

Bahaya Jika Dibiarkan Terlalu Lama! Sila BACA SAMPAI HABIS

Image

90% Produk Di Luar Sana Tidak Merawat Enzim Jahat PDE5

Kalau anda sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, ini bukan salah anda!

Ini antara pilihan majoriti ramai lelaki ambil untuk kesan yang cepat:

Image

PRODUK SAPUAN

Ramai datang kepada saya, mereka sudah guna produk sapuan. Tetapi kebanyakkan buat zakar mereka berangin je. Kesan hampir tiada.

Image

PRODUK SPRAY DAN GEL

Di pasaran ada produk seperti spray dan gel. Tetapi ia hanya membuat zakar anda kebas sahaja. Kalau anda masih umur 20-an, anda sesuai guna produk sapuan ini. Sebab enzim jahat belum banyak lagi dalam badan.

TETAPI kalau anda sudah umur 30-an ke atas, ia TIDAK dapat selesaikan dengan produk sapuan sebab enzim PDE5 sudah banyak keluar dalam badan anda.

Image

PRODUK DALAM BENTUK MAKANAN

Kalau produk dalam bentuk yang perlu dimakan, ianya mungkin boleh bantu anda. Tetapi untuk sementara waktu sahaja.

Sebab kebanyakkan produk ini hanya MEMBESARKAN saluran darah sahaja. Memang darah boleh mengalir ke zakar dan ia boleh jadi tegang.

Tetapi enzim PDE5 masih lagi AKTIF keluar dalam badan anda. Itu sebabnya anda dapat effect sekejap sahaja. Kemudian anda akan jadi sakit urat dan pening kepala akibat saluran darah yang semakin besar.

 

Anda perlu sekat Enzim Jahat PDE5 ini! Anda nak tahu caranya?

Image

Berryjaga diperbuat dari ‘Moutainous Red Berry’ yang diketahui mampu membesarkan saluran darah ke alat sulit anda.

Berryjaga merupakan satu-satunya produk yang menggunakan teknologi Berryfloid Expanding Mechanism (B.E.M.) 

B.E.M ini berfungsi untuk membersihkan saluran darah supaya darah boleh mengalir laju ke zakar dan menjadikannya keras dan tegang.

Teknologi B.E.M. MENYEKAT enzim jahat PDE5 daripada terbentuk supaya anda tidak mempunyai masalah tenaga batin lagi.

Image

Dalam 30 minit selepas anda makan Berryjaga:

1. Nafsu anda akan melonjak naik seperti malam pertama.

2. Alat sulit anda akan mudah keras tegang sedia untuk terkam.

3. Air mani pun melimpah ruah memudahkan dapat anak.

4. Tenaga anda membuak naik bila bersama Isteri.

5. Setakat 15-30 minit tu benda normal WALAUPUN anda sudah penat seharian bekerja.

6. Dan yang paling best, anu anda boleh ‘dihidupkan’ semula walaupun sudah ‘tidur’ selama 10 tahun.

Image

Cara pengambilan pun amat mudah.

Anda hanya perlu hisap 1 biji 1 jam sebelum beraksi.

Kemudian minum air kosong mencukupi sebelum dan selepas bersama.

1 biji boleh bertahan selama 5-7 hari.

Saya sarankan anda untuk teruskan penggunaan walaupun tenaga batin sudah kuat.

Sebab selain dari tenaga batin, ia juga boleh bantu mengurangkan:

Darah tinggi dan kencing manis.

Dah ada lebih daripada

151,597

Pelanggan yang berpuas hati dalam masa 2 tahun!

Image

 

Berryjaga merupakan satu-satunya produk yang telah menjalankan sehingga 3 KALI UJIAN MAKMAL diiktiraf KKM dan ianya 100% selamat dan dijamin halal!

Image

Kami buat sehingga 3 kali sebab kami nak PASTIKAN yang Berryjaga ini betul-betul SELAMAT!.

Bahan-bahan Berryjaga diimport dari Netherland oleh farmasi sendiri. Ianya juga dijamin halal!

 

Betul ke Berryjaga ni berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami yang MENGUATKAN SEMANGAT saya untuk terus sebar kebaikan Berryjaga ni.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Jom Order Sekarang Dan Dapatkan 4 Freegift Bernilai RM140 Secara PERCUMA!

Freegift ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

Image

NANTI DULU!

Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang JAM TISSOT & GELANG EMAS PANDORA Bernilai RM4500 Secara PERCUMA!


Dengan setiap pembelian 3 botol Berryjaga ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang JAM TISSOT & GELANG EMAS PANDORA dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

Dan Yang Paling Best Sekali Adalah

Produk ini mempunyai 100% jaminan wang dikembalikan tanpa banyak soal!

Image

Kami sangat yakin Berryjaga mampu membantu untuk meningkatkan tenaga batin anda.

Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali bertenaga dan kuat secara ‘sihat’.

Oleh sebab itu, kami berikan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI.

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

1. Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

4. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

5. Caj COD RM10 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD).

6. Tiada caj dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

Image

Jom dapatkan SEKARANG harga 40% Diskaun dan 4 Special Freegift ini, klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM250 dan tiada freegift akan diberikan.

Image
Image
Image

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM750 dan tiada diskaun akan diberikan. Klik Tempah Sekarang! dibawah
Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM500 dan tiada diskaun akan diberikan. Klik Tempah Sekarang! dibawah
Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM250 dan tiada diskaun akan diberikan. Klik Tempah Sekarang! dibawah
1 botol ada 5 biji. 1 biji boleh bertahan selama 5-7 hari. Jadi Ia boleh bertahan selama 1 bulan.
Biasanya anda akan nampak kesan pada 30 minit pertama. Anda akan perasan nafsu anda akan membuak naik seperti malam pertama. Zakar anda jadi semakin keras bila ianya diperlukan. Lepas 1 minggu pun masih bertenaga. Kalau untuk penyakit ‘kencing manis & darah tinggi’, dalam masa 1 ke 2 hari je dah ada perubahan.
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.
Mudah sahaja. Kalau anda pertama kali guna, anda hanya perlu hisap setengah biji sahaja 30 minit sebelum bersama. Kemudian minum air kosong secukupnya sebelum dan selepas bersama. Anda hanya boleh ambil setengah biji setiap 3 hari. Selepas sudah serasi, baru anda ambil 1 biji untuk penggunaan secara konsisten.
Boleh. Berryjaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat. Cuma orang yang TAK DIBENARKAN makan Berryjaga: - Ada masalah tekanan darah rendah (low blood pressure) - Ada masalah jantung (pernah operate etc) - Ada masalah buah pinggang - Ada masalah ulser perut - Ada masalah sel darah. Contoh: anemia, leukimia dll - Ada ambil ubat bernama “nitrates”. Contoh: isosorbide dinitrate or isosorbide mononitrate - Ada ambil ubat riociguat (Adempas)
Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.
Berryjaga merupakan satu-satunya produk yang menggunakan teknologi Berryfloid Expanding Mechanism (B.E.M.)  B.E.M ini berfungsi untuk membersihkan saluran darah supaya darah boleh mengalir laju ke zakar dan menjadikannya keras dan tegang. Teknologi B.E.M. MENYEKAT enzim jahat PDE5 daripada terbentuk supaya anda tidak mempunyai masalah tenaga batin lagi.
Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.
Berryjaga adalah produk khas untuk pulihkan tenaga batin, B-Jaga pula untuk turunkan berat badan dan memberi tenaga.
Kalau anda berhenti guna Berryjaga selepas anda mendapat tenaga batin yang kuat, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.
Berryjaga satu-satu produk yang menjalankan ujian makmal diiktiraf KKM dan ianyanya 100% selamat tanpa kesan sampingan. Kami buat sehingga 3 kali sebab kami nak PASTIKAN yang Berryjaga ini betul-betul SELAMAT!. Bahan-bahan Berryjaga diimport dari Netherland oleh farmasi sendiri. Ianya juga dijamin halal!