Soalan yang biasa ditanya tentang B-Jaga New Edition

Berapa lama 1 botol boleh digunakan?

-->  1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan.

Ada kesan alahan tak?

-->  Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.

Kalau saya ada penyakit buah pinggang, kencing manis atau sakit jantung boleh guna B-Jaga?

-->  Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat.

Apakah keistimewaan produk ini?

-->  Ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.

Apa beza B-Jaga dengan Ubi Jaga?

-->  B-Jaga adalah produk sama Ubijaga, cuma pembungkusan yang baharu sesuai dengan permintaan KKM.

Berapa lama boleh nampak kesan?

-->  Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan.

Macam mana nak guna?

-->  Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.

Berapa lama produk akan sampai?

-->  Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.

Produk ini betul-betul berkesan ke?

-->  Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.

Apa jadi kalau saya stop minum B-Jaga?

-->  Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.